#Genç pilotun Kız arkadaştan dikkat çeken iddia!

Yusuf ZENGİN

#THY’de görevli pilot Kutay Bayraktar’ın ölümüyle ilgili ifadesine başvurulan kız arkadaşı Gamze Burcu D.’nin ifadesinde, “Kutay’ın öldüğü haberini polislerden duydum” dediği öğrenildi.

32 yaşındaki Pilot Kutay Bayraktar’ın, Beyoğlu Cihangir Mahallesi Başkurt Sokak’taki apartmanda bulunan dairesinin balkonundan düşerek ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Kutay Bayraktar’ın ölmeden kısa süre önce evinde bulunduğu belirlenen kız arkadaşı Gamze Burcu D.’nin ifadeleri ortaya çıktı.  Gamze Burcu D.’nin ifadesinde Bayraktar ile internetten tanıştıklarını söylediği öğrenildi. Gamze Burcu D.’nin olay akşamı Bayraktar’ın evine gidip alkol aldıklarını belirtirken, “Bir süre sonra Kutay, cep telefonumu zorla elimden alıp ‘beni aldatıyorsun’ diyerek şiddet uygulamaya başladı. O sırada Kutay’ın elinden kurtularak bir odaya kendimi kilitlendim. Bir süre geçtikten sonra Kutay Bayraktar odanın kapısını kırarak bir süre daha şiddet uygulamaya devam etti. Daha sonra, Kutay’ın evinden ayrıldım. Kutay’ın öldüğünü sabah polisten öğrendim” dediği kaydedildi.

#ANNESİ ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİALARINI YALANLADI

Oğlunun Çanakkale’deki cenazesinde konuşan emekli öğretmen Heybet Bayraktar, oğlunun alkollü olduğu iddialarına üzüldüğünü belirterek “Öldüğü sabah, uçuşu vardı yurt dışına. Hiçbir pilot uçuştan 24 saat önce alkol almaz. Evinin Fransız balkonu vardı. Orada otururken muhtemelen ayağı kaydı ve düştü. Başka hiçbir sebep yok” diye konuştu.