Kış sezonunda radara takılanlar

Bu sezon “Doğanın Kahramanlara İhtiyacı Var” temasını sahiplenen Timberland’in yeni koleksiyonunda her türlü stile ve hava şartlarına uygun modeller dikkat çekiyor. Sezon favorisi Timberland Courmayeur Valley modeller mükemmel rahatlık ve hafifliğin yanı sıra tüm kombinlere rahatça uyum sağlayacak bir model olarak da öne çıkıyor. Courmayeur botlar farklı renk ve model seçenekleriyle sonbahar kış gardıroplarında yerini alıyor.

Yüksek performanslı ve her ortamda konfor vadeden Timberland’in Sonbahar – Kış koleksiyonu, markanın dünya çapında duyurduğu ‘Doğa’nın Kahramanlara İhtiyacı Var’ temasıyla da örtüşüyor. Yeni kampanya kapsamında marka her birimizi birer doğa kahramanı olmaya gezegenimize katkı sağlamaya çağrıyor.

Courmayeur Valley kadın bot koleksiyonunda her türlü stile olduğu kadar zorlu sonbahar kış mevsimine de uygun bağcıklı postal ve bağcıksız Chelsea modeller yer alıyor. Bağcıklı postal modelinde kürk detaylı alternatif ise daha soğuk havalara uygun.

Timberland Courmayeur şehirli kadına aradığı zahmetsiz şıklığı sunuyor.

Şehirdeki kadının günlük bir rutini vardır ve genellikle koşuşturmalıdır. Timberland olarak bunun farkındayız ve tam da modern kadının ihtiyaç duyduğu rahatlık, dayanıklılık ve stili bir arada sunan bot koleksiyonuyla bu sezon da karşımızda.

Zamansız jean – blazer ikilisiyle gündüzden geceye uzanan bir stile, mini elbiselerle parti havasına veya spor stilden vazgeçilmeyenlerin kombinlerine rahatça eşlik edebilen Timberland Courmayeur Valley model ilhamını klasik Timberland botlardan alıyor.

Feminen ve modern Courmayeur, 14 santim uzunluğunda, eva orta taban, ekstra rahatlık sunan ortholite taban, iki parçadan oluşan flex iç taban ve 3.5 santim topuk boyuna sahip. Su geçirmez bu modeldeki astar ve bağcıklar ise geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi.

Tüm Timberland ürünlerinde olduğu gibi Courmayeur modeller de çevre dostu. Courmayeur botlarda kullanılan deri malzeme Leather Working Group tarafından altın veya gümüş onaylı fabrikalardan tedarik ediliyor.

Gücünü markanın doğayla iç içe olma tutkusundan ve moda endüstrisinin dinamizminden alan Timberland, kendi hayatlarında çevre adına olumlu ve uzun süreli değişimler gerçekleştirmeyi başarmış eko-kahramanlarla hareket ediyor. Her bir kahraman şehrin içindeki yeşil alanlar eşliğinde Timberland’in 2019 Sonbahar koleksiyonunda yer alan bir stili sahipleniyor ve ürün görsellerinde yer alıyor.

Kapitone destekli kısmıyla bileği zarif biçimde saran bağcıklı model ekstra konforu mümkün kılıyor. Bu model açık gri ve tarçın nubuk renklerde ve 1.199 TL satış fiyatıyla piyasaya sunulurken, kürklü model 1.299 TL olarak gri ve tarçın nubuk olarak mağazalarda ve anlaşmalı satış noktalarında yerini alıyor. Timberland Courmayeur Valley’in bağcıksız Chelsea modeli ise açık gri, haki, siyah, koyu kahverengi ve tarçın renklerde 999 TL satış fiyatıyla tüketiciyle buluşuyor.