2008 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” yarışması ile ünlenen Survivor şampiyonu, oyuncu, sunucu ve pilates eğitmeni Merve Oflaz MAG Mart Kadınlar Günü özel dosyasına konuk oldu.

“Özgür bir bireyim”

“Kadınların yaşadığı zorluklar arasında ciddiye alınmamak da yer alıyor”

2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler yarışmasında birinci olan, pilates eğitmeni ve oyuncu Merve Oflaz, MAG Kadınlar Günü dosyasına konuk oldu.

Kendi sektöründe zorluk ya da ayrımcılık adı altında yaşanan sıkıntıların diğer sektörlere göre daha az olduğunu belirten Merve Oflaz, “ Maalesef genel olarak kadınların yaşadığı zorluklar arasında yeterince ciddiye alınmamak, fırsat eşitliğine sahip olamamak, mobbing, iş ve özel yaşam dengesi ve duygusallık bahanesi var” diye konuştu. Kendi ayaklarının üzerinde durabilmenin paha biçilemez bir duygu olduğunu belirten Oflaz, “Özgür bir bireyim. Bunun sonucunda her şeyimi kendim yapıyorum. Kimseye muthaç olmamak özgüvenimi körüklüyor” dedi.

Nussi Production’un kurucusu Nusret Toplar’ın kapak konuğu olduğu MAG Mart, dopdolu içeriği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.