YUSUF ZENGİN

TAV Havalimanları'nın eski çalışanı Hüseyin Alın, yaptırdığı model uçağı  Hatay'daki evinin çatısına monte etti. Alın, uçağın üzerine de 'TAV' yazdırdı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın geçen Nisan ayında kapanmasıyla TAV'daki görevinden (Personel Şefi) ayrılmak zorunda kalan Hüseyin Alın, memleketi Hatay'a döndükten sonra hayalindeki projeyi gerçekleştirdi.

Kırıkhan ilçesinde oturan Alın, yeni yaptırdığı iki katlı evinin çatısına özel olarak tasarladığı uçağı monte etti. Alın, uçağın gövdesine ise yaklaşık 21 yıldır hizmet verdiği TAV'ın ismini yazdı

15 TEMMUZ'DA AÇILIŞ YAPTI

TAV eski personel şefi Hüseyin Alın, uçağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde açmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Uçağı, TAV formenlerinden Hasan Alın, Nurettin Alın, Mehmet Hanifi Alın ve Mustafa Alın ile hazırladıklarını ve çatıya monte ettiklerine dikkat çeken Huseyin Alın şunları söyledi:   SANİ BEY... SERKAN BEY... MEHMET ERDOĞAN...

Artık ömür boyu TAV'ın adını evimin çatısında, Suriye dağları ve Amanos dağlarına karşı yaşatacağım. Sani bey, Serkan bey ve Mehmet Erdoğan bey benim için büyük bir liderdir. Sağolun var olun. Umudum hep sizinle Sani babam.