Türk Hava Yolları (THY) Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları tarafından personel alımı yapılacağı ilan edildi. Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı kadrolarına 5 Dispeçer (Uçuş Harekat Uzmanı), 12 Loadmaster  ve 5 Emniyet Yönetim Sistemi alanlarında istihdam edilmek üzere toplam 22 personel alımı yapılacak. Türk Hava Yolları 22 kamu personeli alımı başvuru şartlarını ve detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.
Türk Hava Yolları A.O. Dispeçer alımına başvuru yapabilmek için; T.C. vatandaşı olmak, en az lisans derecesinde mezun olmak, Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, geçerli bir SHY-UHU Dispeçer lisansına sahip olmak. SHY 6A kapsamında yetkilendirilen bir havayolunda Dispeçer olarak en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak, sağlık durumu uçuşa elverişli olmak, 1 Ocak 1979 ve sonrası doğumlu olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek gerekiyor.
Türk Hava Yolları A.O. Loadmaster alımına başvuru yapabilmek için; T.C. vatandaşı olmak, en az lisans derecesinde mezun olmak, Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, geçerli bir Loadmaster sertifikasına sahip olmak. 1 Ocak 1979 ve sonrası doğumlu olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek, Loadmaster olarak en az 2 yıl fiili tecrübe sahibi olmak şartları aranıyor.
Türk Hava Yolları A.O. Emniyet Yönetim Sistemi personeli alımına başvuru yapabilmek için; T.C. vatandaşı olmak, Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olmak gerekiyor. Havayollarının SHY 6A kapsamındaki Emniyet Yönetim Sistemi  (SMS)  veya Kalite Sistemi kapsamında en az 2 yıl çalışmış olmak şartı bulunuyor.
Adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantıdan giriş yaparak internet ortamında yapabilecekler. İnternet dışında başvuru kabul edilmeyecek. THY personel alımları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.