video#Rüzgarında güven, gözlerinde hedef var!

#Drone (İHA-2) Sorumluluk ve Gövde Sigortası 

TOGAN® , taktik seviye keşif, gözetleme ve istihbarat görevlerinde kullanmak üzere tasarlanmış, özgün uçuş kontrol sistemi ve görev planlama yazılımına sahip, tek er tarafından taşınabilen ve kullanılabilen Döner Kanatlı Gözcü İHA Sistemidir.

Gökyüzühaberci “OCAK DERGİ”

TOGAN® , STM tarafından geliştirilen uçuş kontrol, görev planlama ve hedef tespit sistemleri vasıtasıyla, diğer STM platformlarıyla müşterek olarak görev yapabilmektedir.

Sistem, ileri seviye Elektro Optik ve Kızılötesi kamera sistemleri vasıtasıyla 30x’e kadar yakınlaştırma ile hem optik hem de fiziki hedef takibi kabiliyetine sahiptir.

TOGAN® , uçuş kontrol bilgisayarı ve müşterek Yer Kontrol İstasyonu vasıtasıyla, birden fazla platform ile otonom şekilde havada görev değişimi / devri kabiliyetine sahip olup, operatörlere kesintisiz ve uzun süreli gözetleme kabiliyeti sunmaktadır.

TOGAN platformları, müşterek Yer Kontrol İstasyonu yazılımı vasıtasıyla STM’nin Taşınabilir Vurucu İHA sistemlerine gerçek zamanlı, otomatik hedef bilgisi aktarabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Sistem; “Döner Kanatlı İHA Platformu” ve “Yer Kontrol İstasyonu” bileşenlerinden oluşmaktadır.