Pegasus
İGA Ramazan
Derya Zengin Ergün
Derya Zengin Ergün

THY çalışma arkadaşları arıyor

THY Uçuş İşletme Başkanlığı Uzman/Memur Takım Arkadaşları Arıyor!
Genel Özellikler:
T.C. vatandaşı olmak,
01.01.1983 ve sonrası doğumlu olmak,
Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak,
Aşağıdaki bölümlerden lisans derecesinde mezun olmak,  
-Havacılık İşletmeciliği Bölümü
-Havacılık Yönetimi Bölümü
-Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü,
-Sivil Havacılık İşletmeciliği Bölümü
Tercihen İngilizce seviyesinin 01.04.2016 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek, (İkinci yabancı dil bilmek tercih sebebidir.)  
-YDS :60
-TOEFL(IBT) :72
Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir.
Başurular internet üzerinden yapılmaktadır.
THY A.O. Anadolu İstasyonlarında Part-Time Çalışma Arkadaşları Arıyor!
THY'den yarı zamanlı iş arayan üniversite öğrencileri için müjdeli haber geldi. THY, 18 kentteki havalimanlarında part time görev yapacak çalışma arkadaşları arıyor.
Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Ordu- Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Van istasyonları için personel istihdamı yapılacak.
Çalışma süresi 6 ay olacak. Haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışılabilecek.
Çalışılan saate göre ücret hesaplaması yapılacak. Aranan şartlar ise T.C. vatandaşı olmak, doğum tarihinin 1.1.1994 ile 31.12.1999 tarihleri arasında olması şartlarını istedi. Şartları taşıyan adayların, ilana kurumsal web sitesi üzerinden başvurmaları gerekiyor. İlan kriterlerini sağlayan adaylar adaylara Türkçe ve İngilizce mülakat yapılacak.
Kabul Edilenler Ne İş Yapacak?
Gelen ve giden uçak yolcularına istasyon hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek, bilet tanzim etmek, değiştirmek ve bu konuda THY prosedürlerine uygun şekilde tamamlayıcı belge ve formları tanzim ederek muhasebesel süreçleri tamamlamak.
Bilet ve bagaj kabulü sırasında ve uçağa alım esnasında uluslararası uçuşlarda müracaat eden yolcunun; bilet, pasaport, vize,oturum izni vb. seyahat belgelerini kontrol ederek, gidilecek ülkenin önceden belirlenmiş kurallarına uyumlu, eksiksiz ve geçerli olup olmadığını, iç hatlarda ise bilet ve kimlik eşleştirmesini yapmak.
Hangi Bölümlerde Okuyan Öğrenciler Başvurabilecek?
Hava Lojistiği,Hava Trafik Kontrol Bölümü,Havacılık Elektirik Elektroniği, Havacılık İşletmeciliği,Havacılık Yönetimi, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi, Lojistik Lojistik Ve Taşımacılık, Lojistik Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği,Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Uçak Elektriği, Uçak Elektrik Ve Elektroniği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövde Bakım, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Yer Destek Sistemleri, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Ulaştırma Ve Lojistik Bölümü, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Ve Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Yönetimi, Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Yer Hizmetleri.

YAZARIN DİĞER YAZILARI