İstanbul Havalimanı’nda Yarıyıl Tatili Nedeniyle Yoğunluk

İstanbul Havalimanı, öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte bugün öğle saatlerinden itibaren yoğun bir yolcu trafiğiyle karşılaştı. Yolcular, hem yurt içinde hem de yurt dışında tatil yapma planlarıyla havalimanına akın etti.

Terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçen yolcular, iç ve dış hat terminallerindeki check-in ve bagaj işlemlerini hızla gerçekleştirdi. Yarıyıl tatilini ailesiyle geçirecek olan öğretmen Emel Şuözer, “Memlekete gidiyoruz. Buradan öğrencilerime sesleniyorum, tatilde iyi dinlensinler; ikinci dönem onları bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Adıyaman’a giden Ahmet Oğuz ise, “Adıyaman deprem bölgesi olduğu için ailem depremzede. Onları ziyaret edeceğiz. Çocuklarla birlikte annemi ve babamı görmeye gidiyoruz” dedi. Tatilin başlamasıyla birlikte havalimanında artan hareketlilik, güvenlik ve hizmet ekiplerinin yoğun çaba sarf etmelerine neden oldu.

Yarıyıl tatili süresince havalimanında beklenen yoğunluğun devam etmesi beklenirken, yetkililer seyahat edenlere dikkatli olmaları ve güvenlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.