Pegasus CEO’su Güliz Öztürk, Sürdürülebilirlik Liderler arasında ilk 5’te!

pegasus-ceosu-guliz-ozturk-fast-company-turkiye-dergisinin-surdurulebilirlik-liderleri-arasinda-ilk-5te-yerini-aldi

Pegasus CEO’su Güliz Öztürk, Fast Company Türkiye Dergisi’nin Sürdürülebilirlik Liderleri 50 arasında ilk 5’te yerini aldı.

Fast Company Türkiye Dergisi’nin sürdürülebilirlik liderleri 50 açıklandı. Sürdürülebilirlik konusunda fark yaratan şirketler ve liderler jüri değerlendirmesiyle belirlendi. Pegasus Havayolları CEO’su Güliz Öztürk araştırma sonucunda “Sürdürülebilirlik Liderler 50” sıralamasında ilk 5’e girdi.

“Sürdürülebilirlik çabamızın takdir edilmesinden mutluyuz”

Rotamız Sürdürülebilir bir Gelecek sloganıyla yola çıkan Pegasus Havayolları yaptığı paylaşımda;

“CEO’muz Güliz Öztürk, Fast Company Türkiye Dergisi’nin sürdürülebilirlik konusunda fark yaratan şirketleri ve liderleri jüri değerlendirmesiyle belirlediği araştırma sonucunda, “Sürdürülebilirlik Liderleri” arasında ilk 5’te yer aldı!

#RotamızSürdürülebilirbirGelecek sloganıyla çıktığımız bu yolda sürdürülebilirlik çabalarımızın takdir edildiğinin bir göstergesi olan bu ödülden ötürü gururlu ve mutluyuz.

Çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmak için yürüttüğümüz çalışmalarımızla, havacılığın sürdürülebilirlik hedeflerini içtenlikle ve kararlılıkla desteklemeye devam edeceğiz” dedi.