THY 16 Gündür Kargoyu Teslim Edemedi!

YUSUF ZENGİN

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’dan Napoli’ye gönderilmek üzere verilen kargoyu 16 gün geçmesine rağmen teslim edemedi.

Şenol adlı vatandaş, İstanbul’dan THY Kargo’ya verdiği 190 kilogram ağırlığındaki gemi parçasının Napoli’ye teslim edilmemesi nedeniyle büyük mağduriyet yaşadı. Olayı sikayetvar.com’a ileterek tepki gösteren Şenol adlı vatandaş, “Her gün uçuşu olduğu bir noktaya tam 16 gündür gönderimi ulaştıramadılar. Yazıklar olsun.” dedi.

İşte o şikayet yazısı:

THY Kargo 16 Gündür Gönderiyi Teslim Edemedi (Hem de Her Gün Uçuşu Olduğu Napoli’ye)

28 Kasım 2017 tarihinde TK 235 70108360 numaralı konşimentoyla Istanbul’dan Napoli’ye gönderilmek üzere 190 kg ağırlığında gemi parçası THY’ye teslim edildi. Napoli’ye gitmesi gereken kargo ancak 9 Aralık günü Milano’ya gönderildi. Bugün ayın 15’i hala gönderi Milano’da. THY gönderinin karayoluyla Milano’ya gönderileceğini söylüyor. Milano Napoli arası 656 km. Bakalım ne zaman Napoli’den olacak? Ben karayoluyla gönderecek olsam 28 Kasım’da tır’a yükleyeceğim kargo en geç 3-4 günde Napoli’de olurdu. THY her gün reklam yapıyor her yere biz uçuyoruz, her gün seferimiz var diye ama hepsi hikaye. Her gün uçuşu olduğu bir noktaya tam 16 gündür gönderimi ulaştıramadılar. Yazıklar olsun….”.