Emirates, Dubai’den Bogota’ya Günlük Uçuşları Başlatıyor

Emirates, 3 Haziran’dan itibaren Dubai’den Kolombiya’nın başkenti Bogota’ya günlük bir servis başlatacağını duyurdu. Bu yeni servisler, Kolombiya ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında bir bağlantı sağlamanın yanı sıra Orta Doğu ile Güney Amerika arasında tarihi bir ilk bağlantı kuracak. Emirates’in Bogota’ya girişi, São Paulo, Rio de Janeiro ve Buenos Aires’e yapılan planlı servislerini tamamlayarak dört ağ geçidine genişleyecek. Bu adım, havayolunun Amerika kıtasındaki operasyonlarını da geliştirerek ABD, Kanada, Meksika, Brezilya, Arjantin ve Kolombiya’da 19 noktaya hizmet vermesini sağlayacak.

Dubai ve Bogotá’yı Miami üzerinden birbirine bağlayacak olan günlük seferler, Emirates’i bu popüler rota üzerinde bir dizi premium hizmet sunan ilk havayolu yapacak.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, yeni rota ve destinasyon hakkında şunları söyledi: “Uzun süredir Kolombiya’ya hizmet vermek istiyorduk ve Bogotá’nın ağımıza eklenmesi, daha iyi bağlantı sunma, genişleme ve genişleme stratejimizin bir parçası. gezginler için seçenekler ve tercihler sunuyor ve yerde ve havada benzersiz birinci sınıf deneyimler sunuyor.”

Emirates’in Kolombiya’ya yönelik hizmetlerinin başlatılmasını kutlayan Kolombiya Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Ekselansları Germán Umaña Mendoza, “Bogotá ile Dubai arasındaki yeni rotanın başlatılması, ülkemizin bağlantılarının genişletilmesinde önemli bir kilometre taşına işaret ediyor; Ticareti, yatırımı ve turizmi güçlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

Emirates’in uçuşları, Dubai üzerinden 78 destinasyona uygun bağlantılar sağlayacak ve BAE, Hindistan, Çin, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Avustralasya gibi pazarlardan Bogotá’ya yeni yolcu akışları yaratacak.

Bu yeni hizmetler, Emirates’in yolculara sunduğu premium hizmetlerle birlikte, Bogota’nın turizm, eğitim ve kültür merkezi olma statüsünden faydalanarak seyahat edenler için benzersiz deneyimler sunacak.