“Pegasus’tan Yurt İçi Uçuşlarda Büyük İndirim!”

Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus, yurt içi seyahatlerde avantajlı bir fırsat sunuyor. BolBol üyelerine özel olarak sunulan kampanya kapsamında, 20-21 Şubat tarihlerinde alınacak 11 Mart – 4 Nisan 2024 tarihli yurt içi uçuş biletleri, sadece 499,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen yolcuların, flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden biletlerini alması gerekiyor. Ancak, kampanyanın sınırlı sayıda olduğu unutulmamalı; toplamda 50.000 koltuk için geçerli olan bu özel teklif, hızla tükenebilir.

Kampanya detaylarına göre, indirimli fiyatlar doğrudan uçuşlar için geçerli olup, iç hat biletlerinde Süper Eko paket ücret içeriğini kapsıyor. Diğer paketler ve ek hizmetler için ayrı ücretlendirme yapılacak ve indirim uygulanmayacak.

Pegasus’un bu özel kampanyası, 20-21 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye saati ile 10:25’ten itibaren başlayacak ve 21 Şubat 2024 saat 23:59’a kadar devam edecek. Ancak, yer bulunabilirlik durumuna göre fiyatlar değişebileceği için erken rezervasyon yapılması önem taşıyor.

İşte geçerli olan hatlar ve fiyatlar:

499,99 TL:

İstanbul Sabiha Gökçen – Adana – İstanbul Sabiha Gökçen
İstanbul Sabiha Gökçen – Ankara – İstanbul Sabiha Gökçen
Ve diğerleri…
599,99 TL:

İstanbul Sabiha Gökçen – Adıyaman – İstanbul Sabiha Gökçen
İstanbul Sabiha Gökçen – Batman – İstanbul Sabiha Gökçen
Ve diğerleri…
799,99 TL:

İstanbul Sabiha Gökçen – Erzurum – İstanbul Sabiha Gökçen
İstanbul Sabiha Gökçen – Iğdır – İstanbul Sabiha Gökçen
Ve diğerleri…
Pegasus, bu özel kampanya kapsamında kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için flypgs.com adresini ziyaret edebilirsiniz.