Esas Holding:Sabancı Çiftinin Sağlık Durumu Güncellemesi

Anadolu Sigorta Bakırköy “Merka”, Anadolu Sigorta’nın resmi ve yetkili acentesi olarak 39 yıldır sağlık sigortası hizmeti sunan bir şirkettir. Uzman kadrosu ile faaliyet gösteren firma, müşterilere mobil, telefon, faks ve e-posta üzerinden iletişim imkanı sunmaktadır. İletişim bilgileri şu şekildedir:

Mobil: 0533 815 20 13
Telefon: 0212 570 13 83
Faks: 0212 571 36 91
E-posta: merihzengin@merkasigorta.com
E-posta: merka@merkasigorta.com

Esas Holding’den Basın Açıklaması: Ali Sabancı ve Eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın Sağlık Durumu Hakkında

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdikleri deniz kazası sonrasında sağlık durumlarıyla ilgili bir güncelleme sunmak istiyoruz.

Ali Sabancı’nın tedavisi şu anda normal bir hastane odasında devam etmektedir ve doktorlarının gözetimindedir. Tedavisine başarılı bir şekilde devam edilmektedir.

Vuslat Doğan Sabancı ise evinde tedavi görmektedir ve doktorlarının tavsiyelerine göre hareket etmektedir.

Bu zorlu süreçte, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumlarıyla ilgili endişe ve desteklerini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür ederiz. Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın daha iyi bir sağlık durumuna kavuşmaları için gösterilen ilgi ve destek, bizim için çok değerlidir.

Kamuoyuna bu nihai açıklamamızı sunarken, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’ya yönelik olan sevgi ve düşüncelerinizi iletmek istiyoruz.

Saygılarımızla,
Esas Holding